Με σεβασμό στην παράδοση

Η οικογένεια Νασόπουλου ξεκινά τη δική της διαδρομή, στο κρέας, πριν από σχεδόν 60 χρόνια. Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του παππού Βασίλη, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών του, βάζει τα θεμέλια και μεταδίδει στη δεύτερη γενιά τη γνώση, την παράδοση, και το μεράκι.

Το κρέας είναι προσωπική μας υπόθεση. Γι’ αυτό και οι άνθρωποί μας, όντας άρτια εκπαιδευμένοι, συνεισφέρουν καθημερινά με την αγάπη και την τεχνογνωσία τους στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ως γνήσια μέλη της οικογένειας Νασόπουλου. Είμαστε περήφανοι για κάθε έναν ξεχωριστά!

Βαδίζοντας σταθερά στο μέλλον και με το βλέμμα στραμμένο στην εξέλιξη και την καινοτομία, αλλά παραμένοντας πιστοί στην κληρονομιά και στις αξίες του παππού Βασίλη, συνεχίζουμε το έργο του επισφραγίζοντας το όραμά του, στην ίδια ακριβώς γειτονιά όπου ξεκίνησε.

Το σύγχρονο κρεοπωλείο Νασόπουλος βρίσκεται εδώ όπου ξεκίνησε η ιστορία μας. Εδώ μας συναντάτε, μοιραζόμαστε συνταγές και γευστικά μυστικά και επιλέγετε τα καλύτερα προϊόντα μας ανάμεσα από φρέσκα κρέατα και αγαπημένα κρεατοσκευάσματα για εσάς και την οικογένειά σας.

Η Ιστορία μας

1959

Η διαδρομή της οικογένειας μας ξεκινά. Ο παππούς Βασίλης Νασόπουλος ανοίγει τις πόρτες του παραδοσιακού του κρεοπωλείου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

1980

Το επόμενο καθοριστικό βήμα. Ξεκινά η δραστηριοποίησή μας στο χονδρικό εμπόριο κρεάτων στην Κεντρική Αγορά Αθηνών.

1991

Το μεγάλο βήμα έγινε. Ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας κρεάτων με την επωνυμία Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε.

2000

Η νέα χιλιετία έφερε νέες δραστηριότητες. Αρχίζει η λειτουργία της μεγάλης εργοστασιακής μονάδας μας στην Αργυρούπολη Αττικής.

2010

Μια δεκαετία αργότερα συνεχίζουμε και αναπτυσσόμαστε. Δημιουργούμε μια νέα, ιδιόκτητη, υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στην κεντρική αγορά Αθηνών.

2013

Με κύριο στόχο τη συνεχή ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών στο χώρο της εστίασης (HO.RE.CA.), ξεκινά η Vesta Foods με την εισαγωγή εκλεκτών τροφίμων από όλο τον κόσμο.

ΣΗΜΕΡΑ

Απολαμβάνοντας πλέον την εμπιστοσύνη των πελατών μας, επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην συγκρότηση ενός μεγάλου δικτύου διανομής προϊόντων με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.